Stoiximan Super League

«Παίζει» δυνατά για Παναθηναϊκό ο Στοϊλίκοβιτς!

Μία δύσκολη, αλλά άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση έχει ψηλά στη λίστα του ο Παναθηναϊκός για αντι-Μπεργκ! Οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον 25χρονο διεθνή σέρβο επιθετικό, Νίκολα Στοϊλίκοβιτς!

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για αντι-Μπεργκ βρίσκεται το όνομα του Νίκολα Στοϊλίκοβιτς!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει την –δύσκολη- περίπτωση του Σέρβου επιθετικού, ο οποίος αρέσει πολύ στους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το επιτελείο του θεωρούν πως ο εν λόγω παίκτης έχει τα «όπλα» για να αντικαταστήσει επάξια τον Σουηδό και να αποτελέσει τον βασικό φορ της νέας χρονιάς, γι' αυτό και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Ο 25χρονος διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Μπράγκα ως το 2020 και ουσιαστικά οι πράσινοι «μιλούν» μόνο για δανεισμό, αφού η τιμή αγοράς του (πάνω από 3 εκατ. ευρώ) είναι απαγορευτική για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου αυτή την περίοδο.

Τη φετινή σεζόν, ο Στοϊλίκοβιτς –που ταλαιπωρήθηκε για ένα μήνα από τραυματισμό- κατέγραψε 24 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ «έγραψε» άλλες 5 εμφανίσεις και 2 γκολ στο Europa League. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ο μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού είχε σημειώσει 10 τέρματα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, δείχνοντας πολύ καλά σημάδια προσαρμοστικότητας στην πρώτη του χρονιά στην ιβηρική χώρα. Πριν την Μπράγκα, ο Στοϊλίκοβιτς αγωνιζόταν στην σέρβικη Τσουκαρίτσκι, όπου φλέρταρε συνεχώς με διψήφιο αριθμό τερμάτων (9, 7, 8 γκολ ανά σεζόν).





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x